Flisefugning
Hos Allingkær Fugeteknik udfører vi professionel flisefugning af blandt andet badeværelser og køkkener. Både flisegulve- og vægge skal fuges i samlingerne for at holde fliserne på plads og for at forhindre, at skidt og snavs trænger ned imellem fliserne. Hvis ikke denne flisefugning bliver udført korrekt og med den rigtige type fugemasse, så risikerer man, at der med tiden opstår huller og revner i fugerne, hvilket i nogle tilfælde kan medføre fugtskader.

Dette sker som konsekvens af, at materialet rundt om fugerne fortsat arbejder, og dermed udsætter fugerne for bevægelse. I tilfælde af, at fugemassen er for hård, vil den ikke kunne optage disse bevægelser, og således opstår revnerne. For at undgå, at dette sker, kan man med fordel benytte sig af elastisk fugning, da denne type fugemasse er mere fleksibel og dermed bedre kan optage bevægelserne.

Hos Allingkær Fugeteknik har vi erfaring med at udføre professionel elastisk fugning, og vi kan både varetage fugningen af et eventuelt nyt badeværelse, samt udføre reparationer af gamle og beskadiget fuger. Så hvis du er på udkig efter en kompetent fugemand til at varetage din flisefugning, så er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Du er altid velkommen til at kontakte os til en snak!