Fugemand Århus

Som fugemand i Århus tilbyder jeg professionelt udført fugearbejde til både private, erhverv og det offentlige. Grundet mine mange års erfaring inden for faget kan jeg tilbyde fugning af høj kvalitet til mine kunder, og derved sikre dem et optimalt resultat, der er målrettet lige netop deres behov og ønsker. Som fugemand i Århus har jeg mulighed for at varetage mange forskellige typer opgaver indenfor fugning, da jeg gør en dyd ud af at holde mig opdateret med den nyeste teknik og viden indenfor branchen. Det vil sige, at jeg både kan varetage store og små fugeopgaver, og sikre den bedste løsning til en fornuftig pris uagtet om mine kunder skal have udført fugning indenfor eller udenfor.  Nogle af de mange typer fugeopgaver jeg varetager er:

  • Fugning af døre og vinduer
  • Flisefugning af badeværelser og køkkener
  • Omfugning

Så hvis du mangler en kompetent fugemand i Århus til at varetage en af ovenstående eller andre fugeopgaver, så kontakt mig for en uforpligtende samtale. Jeg er også altid velvillig til at hjælpe på anden vis og komme med god råd og vejledning.

Der findes mange forskellige typer fugemasser på markedet, og det er vigtigt at vælge den rigtige afhængigt af, hvilken type fugeopgave, man står overfor. Man er blandt andet nødt til at tage højde for om, der skal fuges indendørs eller udendørs, da fugemassen skal kunne tåle skiftende vejrforhold og store temperaturudsving, hvis det er til udendørs brug. Ligeledes er det også nødvendigt at basere sit valg ud fra, om fugemassen skal kunne følge bevægelser og dermed have en høj elasticitet, for ellers risikerer man, at fugemassen krakelerer. Alt dette kan være svært at forholde sig til som forbruger, og man kan derfor med stor fordel benytte sig af en fagmands viden og ekspertise på området, hvis man ønsker det optimale fugeresultat. Med fugearbejde udført af Allingkær Fugeteknik vil du med garanti få en tætnet facade, der er modstandsdygtig overfor fugt, hvilket kan påvirke både dit indeklima og energiforbrug i en positiv retning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Du er altid velkommen til at kontakte os til en snak!