Fugemand Randers


Allingkær Fugeteknik tilbyder professionel fugning i Randers til både private, erhverv og det offentlige. Mine mange års erfaring inden for branchen vidner om fugearbejde af høj kvalitet, og jeg kan derfor garantere mine kunder et veludført stykke arbejde hver gang. Som fugemand i Randers benytter jeg mig af den nyeste teknologi og viden inden for området, hvilket gør mig i stand til at varetage enhver type opgave relateret til fugning både indendørs og udendørs. Jeg kan blandt andet udføre følgende fugeopgaver:    

  • Fugning af døre og vinduer
  • Flisefugning af badeværelser og køkkener
  • Omfugning

Uanset størrelsen på opgaven, så er det vigtigt for mig at kunne tilbyde mine kunder god kvalitet til fornuftige priser. Så hvis du er på udkig efter en kvalitetsbevidst fugemand i Randers, så kontakt mig for en uforpligtende snak. Vi kan i den forbindelse blotlægge lige præcis dine behov og forventninger til fugearbejdet, for således at kunne sikre det optimale resultat.

Elastisk fugning
Hvis du er interesseret i at få vind-og vandtætte vinduer og døre, så kan du med fordel benytte dig af en fugemands ekspertise indenfor området. Jeg har erfaring med anvendelsen af elastisk fugning, samt et fagligt kendskab til denne tekniks mange fordele. Elastisk fugning er særligt velegnet til udendørs brug, da den kan modstå vind, vand og frostvejr. Yderligere er denne type fugemasse perfekt til fuger omkring døre og vinduer, da den grundet dens høje elasticitet tåler forholdsvis store bevægelser i de omgivende materialer. Dette er vigtigt, da man derved undgår fugeslip og krakelering i fugemassen. En anden fordel ved elastisk fugning er, at det giver et langt bedre indeklima, og reducerer energiforbruget væsentligt idet, at det gør det muligt at tætne facaden og lukke fuldstændigt af for fugt. Netop denne egenskab gør den ligeledes yderst anvendelig i rum, der udsættes for høj fugtighed, som for eksempel badeværelset.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Du er altid velkommen til at kontakte os til en snak!